Sezerhan Lojistik | Hizmetlerimiz
15447
page,page-id-15447,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Hizmetlerimiz

Karayolu  Taşımacılığı

Firmamız Başta Tacikistan ve özbekistan olmak üzere Türki cumhuriyetlere Komple kargo ve eşya taşımacılığı, Parsiyel taşımacılık  proje taşımacılığı ve  ağır taşımacılık ta her türlü  yüke uygun tenteli ve frigorik araçlarımızla CMR Sigortalı olarak  taşımacılık yapmaktadır. Tacikistan , Özbekistan kırgızistan Türkmenistan ve ırak ülkelerine hızlı ve güvenilir taşımacılığın yanı sıra bu ülkelerden Türkiye ye ve Türkiye üzerinden trasnsit taşıma yaparak 3 ülkelere hizmet vermekteyiz.

Hizmetlerimiz sadece taşımakla kalmayıp müşterinin transit gelen malların aktarma gümrükleme depolama ve iş takibinide yapmaktayız.

image-3
image-2

Frigorik taşımacılık

Her türlü sıcaklıkta göndermek istediğiniz gıda , yiyecek içeçek ,ham madde ve frigoda taşınması gerek malzemeleri özenle taşımaktayız.

Proje ve Ağır Yük Taşımacılık

Karayolunda yükseklik ve genişlik bakımından hacimli yükleri her türlü izin alınarak taşımasında kolaylık sağlamaktayız.

image-4
pars

Parsiyel Taşımacılık

Şirketimiz Tacikistan Ülkesine parsiyel taşıma yapma konusunda uzmanlaşmış , gitmesi gereken her türlü parsiyel kargolarınızı günlük çıkan araçlarımız ile maliyeti düşük nakliye imkanı ile hizmet sunmaktadır.

Depolama

AVRUPADAN GELECEK HER TÜRLÜ TÜRKİ CUMHURİYETLER TAŞIMASI İÇİN GEREKLİ AKTARMA VE DEPOLAMA HİZMETİMİZ MEVCUTTUR.

depolama
kont

KONTEYNIR TAŞIMACILIK

Güvenilir hizmet, kaliteli taşımacılık…